Over KLJ (Nieuwrode)

Hieronder vind je veelgestelde vragen over onze KLJ en KLJ in het algemeen. Als je toch nog vragen zou hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wat is KLJ?

KLJ, de Katholieke Landelijke Jeugd, is de jeugd- en jongerenbeweging actief op het platteland in Vlaanderen. In zo'n 310 afdelingen komen op regelmatige basis de ruim 20.000 leden bij elkaar. Ongeveer 3.500 jongeren nemen hiervoor een engagement op als leider/bestuurslid.

Waar vind ik de KLJ van Nieuwrode?

Ons KLJ lokaal bevindt zich achter de parochiezaal van Nieuwrode.

Wanneer vinden de activiteiten van KLJ Nieuwrode plaats?

Op zondagnamiddag van 14.00u tot 17.00u houden wij normaal gezien onze activiteiten. Raadpleeg je maandprogramma om te kijken of je wat speciaal moet meebrengen naar een activiteit of om te kijken wanneer er uitzonderlijk eens geen KLJ is.

Hoe kan ik lid worden?

Inschrijven kan je door het inschrijvingsformulier samen met de medische fiche (allebei te downloaden op de download-pagina) in onze brievenbus te stoppen of op te sturen naar KLJ Nieuwrode - Inschrijvingen, Losting 47a, 3221 Nieuwrode.

Je kan je ook online inschrijven op de inschrijvingspagina.

Hou er rekening mee dat je maar 1 keer mag komen proberen. Wie de 2de KLJ-activiteit nog niet is ingeschreven, zal terug naar huis gestuurd worden. Als je niet bent ingeschreven ben je immers ook niet verzekerd.

Wat voor uniform dragen KLJ'ers?

Het enige verplichte kledingstuk is een KLJ-sjaaltje. Dit kan je voor € 5 kopen. De leden kunnen ook een KLJ pull kopen. Deze is niet verplicht, maar natuurlijk wel supercool om te hebben.

Hoe betaal ik voor mijn inschrijving(en)?

Betalen voor een inschrijving kan alleen nog via overschrijvingen. Het rekeningnummer van de KLJ is BE85 7340 1326 9306. Vergeet a.u.b. niet om bij elke overschrijving een duidelijke omschrijving en de naam van het kind of de kinderen te zetten.

Design & Development by Happy Syrup