Kamp 2016

Nieuws 27/07/2016

Vandaag was het wat stiller op het kampterrein dan de voorbije dagen omdat er een aantal groepen op uitstap waren. Zo losten de Kajotters het mysterie van de vermiste gids op en leefden ze zich uit in een grote speeltuin. Ook de Noenies hebben vandaag flink gestapt. Ze mochten langsgaan bij een boerderij om verse melk van een koe te proeven en de pasgeboren biggetjes te bezoeken. Lippies bleven op eigen terrein om vettige spelen te doen. De Jeties trokken dan weer de stad in om een spel te spelen en fietsten in de namiddag verder naar een zwembad. De Rabbitts kleurden hun dag met de color games. Bij de Delta's stond hun eigen menu op de kaart, zij hielden een kookwedstrijd. Jammer genoeg is het morgen al onze laatste dag, toch gaan we er even hard van genieten als alle andere dagen! Groetjes van op kamp

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12]

Nieuws 26/07/2016

De zevende dag van ons kamp zit er al bijna op. De zon was weer aanwezig en het eten weer super lekker. De Delta's mochten vandaag een keer leiding geven aan de twee jongste groepen. Zo speelden ze waterspelletjes met de Kajotters en ruwe spelen met de Noenies. De Noenies hebben ook dromenvangers en regenbuizen geknutseld. De Lippies gingen dan weer op zoek naar een schat en staken een heuse talentenshow in elkaar. Een spel waarin op het juiste moment op de juiste plaats zijn heel belangrijk was, werd door de Jeties gespeeld. Ook zij deden vandaag ruwe spelen. Rabbits maakten deze voormiddag kleurrijke kaarsen om zich in de namiddag uit te leven met allerlei vettigheid. Heel veel plezier hier op kamp!

Nieuws 25/07/2016

De Kajotters hebben grote pleinspelen gedaan en daarna mooie papegaaien geknutseld. De Noenies hebben een echt jungle-spel gespeeld en zijn daarna naar het bos geweest. Ondanks de tweedaagse hebben de Lippies en Rabbits niet stil gezeten. De Lippies hebben hun eigen goals gemaakt zodat ze kunnen voetballen. De Rabbits hebben voor hun eigen avondmaal gezorgd, dat hebben ze klaargemaakt op een vuurtje in de grond. De Jeties hebben een stevige tweedaagse achter de rug en hebben daarom ook even moeten uitblazen met een aantal kleine spelletjes. De Delta's hebben een eigen vlot gemaakt om daarmee een stukje de dobberen op het water. Ondertussen slapen de drie jongste groepen al flink! Heel veel kamp-groetjes vanuit Achel!!

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Nieuws 24/07/2016

Vandaag een spetterend begin voor onze jongste leden. Ze hebben het hele kampterrein ontdekt aan de hand van een spel. De Delta's, Rabbittts, Jeties en Lippies zijn goed op tweedaagse vertrokken en ondertussen allemaal op hun slaapplaats aangekomen. Wij hebben hier in Achel gelukkig geen last gehad van de regen, zelfs geen druppeltje gezien. Een super zonnige kamp hier in Achel, heel veel groetjes van ons allemaal!

[1] [2] [3] [4] [5] [6]

Nieuws 23/07/2016

Vandaag hebben we met alle leden en leiding samen een groot spel gespeeld. In de namiddag zijn de Lippies naar het bos geweest. De Jeties hebben vettige spelen gedaan om daarna te douche en een duik te nemen in hun zelfgemaakt zwembad. De Delta's en Rabbitts hebben een quiz gespeeld en daarna genoten van het zonnetje. Natuurlijk staat de leiding van de Kajotters en Noenies al te springen om hen te verwelkomen op het junglekamp. Veel groetjes vanuit Achel!

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9]

Nieuws 22/07/2016

De dag gestart met een stevige regenbui, toch houdt dit ons niet tegen om de kampdans te oefenen. De Lippies hebben deelgenomen aan de Achelse Spelen en hebben een prachtige medaille gewonnen. De Jeties hebben hun eigen zwembad gegraven om rustig in te zitten wanneer het zonnetje schijnt. De Rabbitts hebben ruwe spelen gedaan en hun eigen zitbank gesjord. Delta's hebben hun partytent omhoog geschort om een overzicht te hebben over het kampterrein. Het was weer een super leuke dag hier in Achel!

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]

Nieuws 21/07/2016

Alle leden zijn goed aangekomen en ge√Įnstalleerd in hun tenten. Vandaag hebben de Lippies camouflagetechnieken geleerd en toegepast. Jeties hebben hun kracht en uithoudingsvermogen getest. De Rabbittts en Delta's haalden vandaag hun beste sjor-kunsten boven om een zitbank en verhoogde chill-plek te maken. Het eten is op kamp dankzij Kookies Carina en Lies weer super!

[1] [2] [3] [4] [5]

Design & Development by Happy Syrup